Kvällens program

Den 21 september i Stockholms Stadshus, Blå Hallen, kommer dagligvarubranschen att samlas för att hylla vinnarna. Det kommer att bli en trevlig kväll med god mat, underhållning och massa spännande möten. Kom i tid så att ni inte missar provsmakningar och annat spännande på borggården!

Kvällens program

17.30 Dörrarna öppnas. Fördrink och mingel i Gyllene Salen.

18.30
Sittande trerättersmiddag med prisutdelning och underhållning i Blå Hallen. Kvällens konferencier: Andreas Weise.

22.30
Bar med DJ i Gyllene Salen.

Meny

Kallskuret från svenska gårdar

Provencalska tomater i variation med endiv och fänkålssallad med råstekt shiitake och friterad savojkål
Laurent Miquel Chardonnay Viogner 2016, Languedoc, Frankrike

Halmad Bjärekyckling med grillad roscofflök, tryffel, salviapotatiskaka och rödvinssås
Bilogia Los Frailes 2015, Valencia, Spanien

Kompott på svenska äpplen serveras med kanelbavaroise, chokladsmulor och kavringsglass
Kaffe/Te