Om galan

Runt om i Sverige finns företag, butiker och människor som driver dagligvarubranschen framåt. Tidningen Fri Köpenskap vill genom Dagligvarugalan hylla och lyfta fram dessa stjärnor.

Dagligvarubranschens stora pris

Dagligvarugalans vision är att lyfta branschen i hela landet. Där vi sätter strålkastarljuset på alla kreativa, nytänkande och framgångsrika insatser som görs inom branschen. Var med och syns hylla dagligvarubraschen!

Dagligvarugalan är så mycket mer än festen när alla hjältar prisas. Det är ett evenemang där alla delar av branschen kan mötas, utbyta erafenhet. På Dagligvarugalan hör alla hemma som vill vara med och skapa den uppmärksamhet som denna bransch så ärligt förtjänar.

Våra kategoripartner står bakom och driver en kategori och det är ett ypperligt sätt att positionera sig i branschen och visa på att man är expert på ett område. Partnerskapet ger möjlighet att skapa dialog och exponering av sitt varumärke i en trovärdig miljö med högt PR –värde. Där man syns i kommunikationen om tävlingen före, efter och under galan.